Skip to content

🟢 Soluție live

Donor Data Exchange este un instrument de transparență care ajută la crearea unei imagini exacte a finanțării din sectorul ONG-urilor, prin centralizarea granturilor și finanțărilor primite de organizații.

Soluția este concepută în primul rând pentru companii sau fundații care finanțează direct ONG-urile sau organizațiile care administrează fonduri și le distribuie în continuare sectorului. Donor Data Exchange este un punct de informare cheie privind alocarea sprijinului financiar în domenii specifice de intervenție, identificarea de noi oportunități de finanțare în domenii neexplorate încă, precum și co-finanțarea și descoperirea de noi actori neguvernamentali și proiectele acestora.


Ce poți face în Donor Data Exchange

Vizualizare de date

Analiză de date

Vino alături de noi

Dacă ești un finanțator, vino alături de noi și ajută-ne să menținem toată această infrastructură gratuită pentru ONG-urile cu care lucrezi și tu zi de zi. Alătură-te celor care deja susțin an de an dezvoltarea și mentenanța Infrastructurii Binelui și contribuie la o societate civilă robustă, independentă și eficientă

Scrie-ne

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info