Skip to content

🔵 În curând

Theo este o o aplicație web, creată pentru a ajuta ținerea unei evidențe clare a stocurilor și resurseor și gestionarea cât mai eficiență a acestora. Este al patrulea asistent virtual, special conceput pentru a răspunde nevoilor ONG-urilor care lucrează cu donații în natură și stocuri de resurse diferite.

În timp ce unele resurse nu sunt perisabile (haine, pături, rechizite de birou), unele au termene de expirare stricte (medicamente, alimente). Theo facilitează crearea tipurilor de stocuri diferite și filtrarea acestora în funcție de nevoile specifice ale fiecărei organizații. Având toate informațiile centralizate, reprezentanții ONG-urilor pot ține evidența disponibilității, a nevoilor și a locației fiecărui articol și pot crea și actualiza un plan de distribuție mai eficient.


Ce poți face cu ajutorul lui Theo

Management de stocuri

Cu ajutorul lui Theo poți introduce toate datele relevante pentru diferitele tipuri de resurse și apoi poți cu ușurință să vizualizezi stocurile și locația articolelor.

Managementul distribuției

Bazele de date centralizate permit urmărirea în timp real a stocurilor și alocarea eficientă a resurselor pentru intervenții, campanii, programe, etc. Știi în permanență unde sunt toate articolele, dacă se apropie termenele de expirare la articolele perisabile și toate celelalte detalii relevante.

Export de date

Vino alături de noi

Dacă ești un finanțator, vino alături de noi și ajută-ne să menținem toată această infrastructură gratuită pentru ONG-urile cu care lucrezi și tu zi de zi. Alătură-te celor care deja susțin an de an dezvoltarea și mentenanța Infrastructurii Binelui și contribuie la o societate civilă robustă, independentă și eficientă

Scrie-ne

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info