Skip to content

🔵 În curând

NGO Feed aduce la un loc știrile relevante pentru ONG-uri, anunțuri privind apelurile de finanțare, noutăți despre programe și alte informații importante pentru organizații. Organizate ca flux de știri standard, aceste informații sunt puse la dispoziția tuturor organizațiilor active în NGO Hub.


Ce poți găsi în NGO Feed

Informații pentru sector

În feedul de informații din NGO Feed sunt anunțuri relevante pentru tine, fie calluri de finanțare, modificări legislative sau alte evenimente importante. Vei citi și update-uri de la colegii de breaslă, pentru că este important să aflăm și veștile bune și să sărbătorim împreună.

Transmite anunțuri

Ai un anunț important de făcut, atunci transmite-l prin feed către toate organizațiile.

Urmărește calendarul ONG

Te anunțăm din timp, ca să nu uiți de datele importante din an pentru ONG-uri, cum ar fi de redirecționare, de depunerea actelor financiare etc.

Vino alături de noi

Dacă ești un finanțator, vino alături de noi și ajută-ne să menținem toată această infrastructură gratuită pentru ONG-urile cu care lucrezi și tu zi de zi. Alătură-te celor care deja susțin an de an dezvoltarea și mentenanța Infrastructurii Binelui și contribuie la o societate civilă robustă, independentă și eficientă

Scrie-ne

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info